hala

Om TALK PÅ FESTEN:
Hala G. Asfar

Lördag 28 maj, Spotify

Lär dig mer om konsten att nätverka och mingla! OBS hålls under efterfesten på Spotify.

Ett bra nätverk är vägen till nya affärer, jobberbjudanden och nya möjligheter. Hur skapar du dig ett nätverk och vad är de bästa tipsen för att bli ett nätverksproffs? Under kvällen tar Hala G. Asfar plats på scenen och delar med sig av tips på hur du kan skapa ditt eget powernätverk som skapar nya möjligheter, hur du bygger ditt eget personliga varumärke, och en mängd praktiska verktyg som kan användas både på jobbet och privat.

Hala G. Asfar är projektledare för Webbdagarna, Sveriges största event för alla som jobbar med digitala affärer. Hon har en gedigen bakgrund inom entreprenörskap, mediabranschen och av att bygga och leda inspirerande mötesplatser.

Tillsammans med Karriärsnätverket Give it forward startade hon 2014 ett initiativ som heter Idea Talks där syftet med eventet var att hjälpa fler unga och kvinnor att starta företag i Sverige. Förutom hennes arbete inom event har hon varit projektledare för Think Big Lectures, startat ett välgörenhetsevent i Lund i samarbete med Amnesty International, och drivit ett flertal ideella projekt i Stockholm som bland annat TEDxSödertälje.